Kungsladugård, Göteborg

Jordhyttegatan 16A

 • Hyra 4 500 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 45 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 619786
 • Beskrivning

  Mysig och charmig funkislägenhet med högt till tak och bevarade detaljer såsom fönsterbleck i marmor och trägolv. Lägenheten är byggd 1939 och var från början ett barnrikehus där man var tvungen att ha minst tre barn för att få flytta in. Nuförtiden är området lugnt och stillsamt men ändå med närhet till allt. Trevliga grannar och mycket bra hyresvärd och fastighetsskötare!

  Lägenheten ligger på andra våningen, har fönster åt två håll och den känns större än sina 43 kvm. Hallen har parkettgolv och gott om plats att hänga av sig. En fin detalj är ett rundat hörn som ger ett mjukt och välkomnande intryck. Vardagsrummet har även det parkettgolv och stora fönster som vetter ut mot väster med två vackra lindar som utsikt. Stort sovrum med vackert trägolv och walk in closet. I köket finns gasspis, ca 3 år gammal kyl/frys och linoleummatta. Möjlighet till renovering av köket för 310kr/mån. Badrummet är helkaklat med plats för badkar.

  Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett stort vindsförråd.
  I huset intill ligger tvättstugan där det finns gott om tvättider och stora torkrum. I närheten finns även en övernattningslägenhet med plats för 4 pers som man kan hyra för en billig peng om man har långväga besök. Boendeparkering för 355kr/mån.

  Byggnaden är omgiven av kuperade grönområden med möjlighet till grillning och odling. Ett litet stenkast bort ligger Sannabacken med utsikt över Älvsborgsbron. Nära till Mariaplan med sitt utbud av mysiga restauranger och caféer.
  250 m bort ligger Tempo, en pizzeria och ett litet bageri, och där kan du även hoppa på spårvagnen som tar dig antingen till havet eller till centrum på ca 10 min. På 15 minuters promenad är du i hamnen och Röda sten med restauranger och promenadstråk längs med vattnet. På lika lång tid kan du gå till fantastiska Slottsskogen eller Sjöbergens koloniområde.

  Exakta kvm är 43 och hyran 4558:-

  Jag trivs väldigt bra i lägenheten men är tvungen att flytta p.g.a studier och jobb i Stockholm.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Bredband Övrigt/Annat

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norra Skärgården, Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Hägersten, östra, Skärholmen, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Vällingby, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Kallhäll, Ekerö / Drottningholm, Danderyd

Antal annonsbesökare: 4 226
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Umeå
6700 kr/mån
2 rum, 78 m², 3 tr
Märsta
9178 kr/mån
3 rum, 81 m², 5 tr
Hässelby
6526 kr/mån
2 rum, 59 m², 7 tr
Helsingborg
8600 kr/mån
2 rum, 62 m², BV
Vill du synas här?