Hjorthagen, Stockholm

Madängsgatan 2

 • Hyra 11 631 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 60 m2
 • Våning 6 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 622039
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Jag har en 2:a / 3:a i Norra Djurgårdsstaden som jag vill byta mot en annan lägenhet, helst inom tullarna, men jag är öppen för andra förslag.

  Lägenheten kan användas som antingen en tvåa eller trea eftersom det finns en loggia med skjutdörrar på 7,1 kvm som fungerar som ett tredje litet rum. I loggian finns det plats med en 180 cm säng då rummet är 2,3x3 meter stort. Höjden på rummet är 2,6 meter vilket gör att man kan få in en loftsäng och utnyttja ytan ännu bättre som t.ex. ett barnrum.

  Lägenheten ligger på sjätte våningen (hiss) och det finns en rymlig balkong. Huset är byggt 2016 och jag är den andra hyresgästen som bor i lägenheten så lägenheten är i mycket bra skick.

  Lägenheten har en rejäl hall med mycket förvaring och ett stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trevlig matplats vid fönster. I köket finns en diskmaskin installerad som jag kan lämna kvar. Det är mörkgrå klinkers i det vitkaklade badrummet och en liten klinkersmatta vid entrén. I övrigt är lägenhetens golv i ljust trä och väggarna vita.

  Källarförråd (hiss) och det är lätt att få garageplats i huset genom Qpark.

  Mitt emot huset ligger det en Hemköpsbutik.

  Det är ca. 300 m till busshållplats Gasverket varifrån buss 55, 75 och 6 går mot innerstan och i den andra riktningen Ropstens T-bana och Hjorthagen. Det tar ca. 5 minuter att promenera till Ropstens T-bana (uppgång Hjorthagen) varifrån man tar sig till T-centralen på 8 minuter.

  Byggvesta är en utmärkt hyresvärd och det går fort att få saker åtgärdade och de gemensamma utrymmena och gården var det finns grillplats, sittplatser och fin grönska sköts bra. Det finns även ett gym i det andra huset på gården vilket boende i Kosterhavet kan nyttja. Dessutom är det nära till motions- och skidspår, Kungliga nationalstadsparken och flera olika gym.

  Norra Djurgårdstaden är ett mycket fint och lugnt område att bo i. Det mesta i området är nybyggt och området utvecklas ännu i form utav nya restauranger, skolor, förskolor, bio, klättercenter med mera.

  Här finns mer information om hyresvärden, huset och området:
  https://www.byggvesta.se/bo-hos-oss/vara-omraden/norra-djurgardsstaden-stockholm/

  https://xn--vxer-loa.stockholm/omraden/norra-djurgardsstaden/

  Hör gärna av dig om du är intresserad eller om du har några frågor. Visning av lägenheten kan ordnas då bilderna inte riktigt gör lägenheten rättvisa.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Byggvesta

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 8 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Hägersten, östra, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad

Antal annonsbesökare: 2 755
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Södermalm, Stockholm
5000 kr/mån
1,5 rum, 41 m², 4 tr
Märsta
9178 kr/mån
3 rum, 81 m², 5 tr
Norby, Uppsala
6000 kr/mån
1 rum, 30 m², BV
Majorna, Göteborg
6059 kr/mån
3 rum, 69 m², BV
Vill du synas här?