Solna, Stockholms län

Ankdammsgatan 7

1 mot 1

3 rum ∙ 74 kvm ∙ Vån 3

6 999 kr/mån

Annonsnummer: 623518

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Einar Mattsson

En bra planerad 3:a med stor balkong och extremt LÅG HYRA och LÄGST SKATT i hela Stockholm med bara 29,9% ligger de bland de som har lägst i Sverige!

Så här kan man bo bra och få mer pengar över till att förgylla tillvaron med som tex att äta på restaurang, få städhjälp, resa eller vad man nu prioriterar istället för att lägga allt på hyran.

Exakta boytan är 73,7 kvm med tillhörande eget förråd och tvättstuga i samma hus.

Helt ny fullstor kyl 2019-03-26 helt ny fullstor frys 2019-03-26. Ny säkerhetsdörr installerades april 2019. Pga vattenskada nytt parkettgolv i hallen feb 2023. Hyran nu 2023 nu med tillval är 7832. Det jättestora fönstret som går längst med hela väggen i vardagsrummet gör verkligen lägenheten ljus och luftig.

Lägenheten har stor balkong.

Det är separat förråd och cykelrum./barnvagnsrum.

Planerat stambyte kommer att påbörjas tidigast andra kvartalet 2024 så det finns då möjlighet att få en tipptopp nyrenoverad lägenhet där ni själva kan vara med och välja inredning. Det finns odlingsmöjligheter utanför huset.

Lägenheten ligger ett par hundra meter från Solna centrum och t-banan som heter Solna centrum. Från Solna Centrum är man på t-centralen /Stockholms central på bara 8 min!

Vill man ta buss en station så är hållplatsen direkt utanför huset & flera olika busslinjer passerar för att tex komma till Sundbyberg på några minuter. I Solna centrum finns även busstorget med bussar som går till tex: Mall of Scandinavia, Karolinska Sjukhuset, Danderyds sjukhus, Brommaplan och Liljeholmen med mera. Tvärbanan går från solna centrum liksom t-banan. Nya tunnelbannan (gula linjen) som håller på att byggas kommer gå från solna till Södermalm och vidare till nacka.

Lägenheten ligger precis bredvid Skytteholmsskolan som är en av Solnas riktigt bra skolor. I Skytteholmsparken som ligger utanför finns en riktigt stor backe att åka pulka i på vintern. Här finns gratis plaskdamm för mindre barnen en väldigt fin lekpark men även med skateboard ramp för de lite äldre och det finns också fritidsaktiviter för äldre tonåringar hör. Som vuxen kan man med fördel njuta av parken och dess café och utomhus gymmet.

Solna centrum har restauranger, nagelsalonger, butiker, apotek & flera olika gym & en massa annat kolla gärna Solnacentrum.se

Läs mer om härliga Solna på www.solna.se

SÖKER: Minst 3:a med egen balkong/uteplats innan för tullarna helst Södermalm. Lägenhet med separat uthyrningsdel är extra intressant. Ni som vill bekosta min flytt kan få förtur. Det är godkänt att betala flytt och avdragsgillt på Rut.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Nyboda Inn
Nybodagatan 2
Restaurang Aurora
Storgatan 15
Skolor och barnomsorg
Fritidshem Tellus Merkurius
Ankdammsgatan 14
Fritidshem Jupiter Neptunus
Ankdammsgatan 14
Affärer
ICA Nära Rapidköp
Huvudstagatan 7
Wai Shing Asian Trading Livs AB
Skytteholmsvägen 22
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Bytt
4x
Svarar vanligtvis inom 1 dag

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis