Hagalund, Solna

Hagalundsgatan 1

1 mot 1

3 rum ∙ 68 kvm ∙ Vån 12

6 710 kr/mån

Annonsnummer: 630025

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Signalisten

Välkommen till denna väldisponerade 3:a i Hagalund. En ljus lägenhet på 12:e våningen. Lägenheten har ett stort kök med diskmaskin och fullstort kylskåp. Vardagsrummet med fint parkettgolv är stort med gott om utrymme. Det finns två sovrum, det större har utgång mot balkongen som vätter mot innergården. Hyresvärden tillämpar hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll, där tapetsering, målning osv görs innom vissa intervaller och kan tidigareläggas mot en tilläggskostnad som inte är särskilt hög så tex tapetserar de om åt en.
Har idag garage plats som nås direkt via hiss för 1085kr/månad, tillhör ej lägenheten men var ej något problem att få plats utav hyresvärden då jag flyttade in. Stor och bara några år gammal innegård med lekplats och många bänkar osv. Mindre än 5min från lägenhet ligger en medelstor willys som är öppen till kl21 varje dag. Promenaden till affären är nästan helt under tak, perfekt vid dåligt väder.
Lägenheten ligger precis vid Solna station med gått om kommunikationer. Avstånd: 5min till tvärbanan mot Alvik, knappt 10 min till pendeltåg som tar 8min till t-centralen. Knappt 10 min till bussar mot norrort, Västerort och odenplan. 10 min till tunnelbanan i Solna centrum. Här bor du mitt emellan solna centrum, ett mindre centrum men som har det mesta, och nya Mall of scandinavia som innehåller allt från märkesbutiker, de stora kedjorna och en stor biograf.
Vidare är det 5 min från Hagalundsparken med stor lekpark och plaskdamm på sommaren. Vill man ha större grönområden är det 10 min promenad till Hagaparken med stora ytor där många familjer och motionärer umgås.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Hagalunds kyrka (49 meter)
Spårvagn
Solna station (75 meter)
Restauranger
Chili Masala
Hagalundsgatan 19 (151 meter)
Restaurang Wok N Roll
Hagalundsgatan 19 (151 meter)
Skolor och barnomsorg
Vasalund Daghem Förskola
Klövervägen 2 (144 meter)
Hagalunds öppna förskola
Hagalundsgatan 33 (263 meter)
Affärer
Coop Vasalund
Södra Långgatan 27 (293 meter)
Lidl
Bibliotekstorget 8
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 8 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis