Ekerö

Ångbåtsvägen 2

 • Hyra 9 000 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 70 m2
 • Vning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 630856
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  En helt nyrenoverade och ljus trea där vi är de första som bor där efter renoveringen som var klar i oktober 2018. Lägenheten består av ett stort och rymligt kök med helt nya vitvaror, ett vardagsrum, badrum med dusch och tvättmaskin, ett större och ett mindre sovrum samt en klädkammare. Det finns gott om förvaringsutrymmen i lägenheten och ett stort förråd i källaren. I källaren finns det även en tvättstuga som sällan är uppbokad där det finns flera tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Lägenheten ligger på hörnet och har en hiss med loftgång och en balkong som vettar mot torget där man har sol från tidig morgon fram till eftermiddagen. Finns eluttag på balkongen så man har möjlighet att använda sig av en el grill eller hänga upp belysning.

  Nedan på torget finns det flera trevliga butiker så som KappAhl, Systembolaget, ett mysigt bageri, en optiker, skräddare och kemtvätt, apotek, en blombutik, djuraffär och ett välsorterat Ica. Det finns även ett bibliotek, och på andra sidan av vägen en vårdcentral och tandläkare, samt två gym i området.

  Bussarna till Brommaplan hoppar man på nästan precis utanför dörren och de går dagligen var femte minut där man sedan lätt kan ta gröna linjen in till stan samt flygbuss till Arlanda som går en gång i halvtimmen.Utöver bussarna går även SL Mälaröfärjan nere vid vattnet som ligger ca 300m från lägenheten där det på sommaren även finns en gästhamn och ett glasscafé. I området finns det 3 närliggande dagis samt en grundskola. Naturen på Ekerö är fantastik året runt och lägenheten ligger bara ett stenkast från skogen, där det finns flera motionsspår, samt Ekebyhovsslott, Ekerö ridskola och Ekebyhovs backen där man under vintern kan åka skidor.

  Finns även möjlighet till parkeringsplats i garage mot en mindre avgift.

  Vi har under vår tid som vi har bott här stormtrivts. Är ett lugnt, mysigt och säkert område men känner att vi vill röra oss in mot stan igen.

  Fastigheten ägs Elisby fastigheter där vi under vår boningstid har haft väldigt god kontakt med fastighetsskötaren.

  OBS! Hyran ligger i dagsläget på 10500 men kommer inom snart att sänkas ner runt 9000. Vill inte missa några intressenter.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Solna, innerstad/norra/östra, Solna, innerstad/södra

Antal annonsbesökare: 2 003
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Hägersten
6700 kr/mån
2 rum, 48 m², 1 tr
Lundby, Göteborg
6350 kr/mån
2 rum, 58 m², 1 tr
Sorgenfri, Malmö
7000 kr/mån
2 rum, 74 m², 3 tr
Vasastan, Stockholm
12111 kr/mån
2 rum, 50 m², 3 tr
Vill du synas här?