Frågor och svar

1. hjälp / Abonnemang och konto / Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

När du aktiverar din annons startas ett abonnemang, som löper tills dess att du säger upp det.

Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang – då kan du välja att antingen inaktivera annonsen direkt, eller låta den nuvarande abonnemangsperioden löpa ut.

Gå till Mina annonser, och välj Abonnemang på den annonsen du vill avsluta.

Om du i framtiden skulle vilja byta lägenhet igen, kan du använda samma inloggningsuppgifter.