Bagarmossen, Bagarmossen

Byälvsvägen 173

1 mot 1

3 rum ∙ 79 kvm ∙ Vån 1

8 200 kr/mån

Annonsnummer: 818437

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

Som alla 60- och 70 tals bostäder, är denna fina trea mycket välplanerad och ljus med fönster i två väderstreck och byggd i suterräng vilket gör att man bor på plan 1 från entrén men från kök o ett sovrum (där katten kommer in när den så önskar) i markhöjd. Tyst och fint område och där vi alla hälsar på varandra!
Från kök och det ena sovrummet har även vi som de andra grannarna satt upp en liten ”trappa” som gör att man går ut och in i sin ”egna” lilla trädgård. Gunga i trädet utanför och all odling som vi har både för oss själva men också gemensamt med grannar om så önskas. Utsikten därifrån är den fina skogen som ju är Nacka natur reservat med allt vad det innebär: att kunna gå ner och ta ett morgon-eller kvällsdopp, eller att kunna bara gå ut i skogen och gå en promenad för att upptäcka alla dessa små fina sjöar som finns på gångavstånd. Är du en golfspelare- ja då har du 5 minuter till ”putten”.
Inglasad balkong i söderläge mot innergården (alla gårdar har fantastiska lekplatser för alla åldrar. Den inglasade balkongen är i anslutning till vardagsrummet vilket gör att man kan ha dörren öppen nästan året runt till lägenheten och där kan man odla precis vad man vill, ex fikon, citron och andra ”exotiska” växter som stortrivs där eftersom det är så ljust och lagom varmt nästan året om.

Lägenheten är mycket fräsch, nya vitvaror 2017, ekparkett genomgående i samtliga rum. 2 toaletter: : En gästtoalett och ett rymligt badrum med badkar och toalett plus 2 handfat. Plats för tvättmaskin . Källarförråd och cykel-barnvagnsförråd direkt ansluting till entren.

Att kunna få närheten till stan- men ändå kunna vara en del av naturen när man kommer hem är oslagbart. Du som vill ha närhet till stadens utbud men snabbt kunna komma ut i skogen för friluftsliv kan inte bo bättre! Det tar cirka 5 minuter att promenera genom skogen för att ta det där sköna doppet. Nackareservatet erbjuder ”skogsbad”, elljusspår som tar dig till exempel till Hellasgården (2 km), Sörmlandsleden, tre utegym, golfbana med mera!

Med 6-7 min promenad är du i Bagarmossens centrum finns det härliga franska bageriet som bakar gudomliga croissants, Coop, Ica, apotek, pizzeria, postombud, skräddare, blomsterhandel, second hand-butik, restauranger, torghandel varje dag och medborgarhuset som är otroligt aktivt här. Här finns många fina förskolor samt en grundskola som har stor skolgård. Med tunnelbanan är du i city på 15 minuter. Bra cykelvägar finns också i direkt anslutning till lägenheten.
Har du bil så finns garage såklart!Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Byälvsvägen (149 meter)
Tunnelbana
Bagarmossen (562 meter)
Restauranger
Tina Maria Restaurang
Ljusnevägen 73 (886 meter)
Marina Pizzabutik
Kärrtorpsvägen 83 (1119 meter)
Skolor och barnomsorg
Mumindalen Förskola
Byälvsvägen 30 (144 meter)
Brödkaveln Parklek
Emågatan 76 (337 meter)
Affärer
Coop Butiker & Stormarknader AB
Svartågatan 1 (523 meter)
Coop Bagarmossen
Svartågatan 7 (523 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom en timme

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis