Bandhagen, Stockholms län

Skebokvarnsvägen 75

1 mot 1

3 rum ∙ 70 kvm ∙ Vån 2

9 500 kr/mån

Annonsnummer: 1047037

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Lundén-hus

En luftig och ljus trea högst upp i huset på vån 2 enl. Kontrakt, (på 3:e våningen om man räknar bottenplan som våning 1).

Hyresvärd: Lundén Hus

Vacker fiskbensparkett i vardagsrummet, fönster åt två håll och både morgon- och kvällssol. Balkong mot innergård i söderläge.

66 smart planerade och rymliga kvadrat, som känns större!

Lägenheten har väldigt mycket förvaring, spegelvägg i badrummet, plats för tvättmaskin/skötbord, två sovrum, samt fönstren på rätt ställen så att det blir både möblerbart och mycket ljusinsläpp. Fina tidstypiska detaljer. Väggen in mot vardagsrummet består till dels av glas vilket ger ett luftigt intryck. Det går att stänga dörrar mellan alla rum utom kök-vardagsrum där det istället finns en bevarad "portal" som rumsavskiljare.

Hyran är 9555 kr efter senaste hyresjusteringen 2023.

Lägenheten är från 1953, stambytt och helrenoverad kring 2011, med mycket fräscha ytskikt där originaldetaljer och en genomgående tidstypisk stil är bevarad i hela lägenheten. Hyresvärden är lätt att ha att göra med och grannarna är lugna och trevliga.

Mycket arbetsyta och massor med skåp och breda djupa lådor i köket, samt rymliga skåp/garderober både i hallen och i det stora sovrummet.

Kyl och frys är inbyggda med ytterklädsel av skåpdörrar så att de smälter in i övriga köksmiljön. Kyl och frys är bytta bara för något år sedan. Inbyggd micro och ugn i bekväm höjd. Gasspis från Smeg. Vi har med hjälp av hyresvärden satt in egen diskmaskin där det annars finns ett vanligt underskåp.

Balkong, kök, badrum och det mindre sovrummet vetter mot innergården, med sol nästan hela dagen och det stora sovrummet (utan säng på bild) och vardagsrum med kvällssol vetter åt gatan, utan insyn.

Eget förråd finns i källaren i samma hus. Barnvagns-och cykelförråd, källsortering samt tvättstuga finns via porten bredvid. Det går att ha egen tvättmaskin i badrummet.

På innergården finns lekplats, grill och gräsmatta, med blommande päronträd och lummighet som inramning.

Det finns gott om gratis parkeringar både vid lägenhetshusen och i villaområdet intill.

Här bor du nära grönområden, tunnelbana och service i ett familjevänligt område. Promenadavstånd (ca 5-10 min) till både Bandhagen C och Högdalen C, samt bussar med hållplatser nära. Skola, förskolor, bollplaner, naturområden, Hundrastgård och Bandängens parklek med stor gräsyta nås på lika kort och bekvämt gångavstånd.

Stans bästa sushi och hamburgare finner du i Högdalen C enligt oss! I Högdalen finns en hel del service och butiker, samt bland annat även en bowlinghall och en nyrenoverad simhall med nyöppnat gym. Mysigt café med lunch i det mindre centrumet Bandhagen.

Vi har bott här sedan 2020 och älskar denna lägenhet men behöver av familjeskäl/jobbrelaterade skäl byta och är seriösa i vår bytesansökan.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Bäckahagens skola (35 meter)
Tunnelbana
Bandhagen (437 meter)
Restauranger
Bandhagens Pizzeria och Kolgrill Prego
Bandhagsplan 4
Stureby Pizza Express
Skönviksvägen 281 (670 meter)
Skolor och barnomsorg
Bäckahagens Särskola
Skebokvarnsvägen 55 (187 meter)
Skebo-Inn Fritidshem Bäckhagens Skola
Skebokvarnsvägen 55 (187 meter)
Affärer
Högdalens Grossen AB
Högdalsgången 3
Coop Högdalen
Högdalsgången 19 (681 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 14 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis