Hammarbyhöjden, Johanneshov

Paternostervägen 31

1 mot 1

3 rum ∙ 72 kvm ∙ Vån 1

7 995 kr/mån

Annonsnummer: 462487

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

Hammarby Höjden: Lägenheten är renoverad år 2016 (tak, golv, ny säkerhets ytterdörr, väggar, kök samt badrum). Lägenheten som är stambytt är genomgående ljus och fräsch med balkong med plats för 3-4 personer och bord. Vidare är lägenheten optimalt planerad med två sovrum (kan lätt göras om till tre sovrum som ritningen illustrerar med varsin befintlig ingång), rymligt kök med frekvent strövande rådjur och hoppande ekorrar i skogsdungen utanför fönstret. Vardagsrummet är stort och luftigt. Två källarutrymmen finns att förfoga. Det renoverade badrummet har plats för en större tvättmaskin (men då inget normalstort badkar), men annars ligger den ovanligt stora tvättstugan mycket nära till hands (några meter från porten). Den exakta månadshyran är 8075 kr/mån.

Lägenheten ligger i ett lugnt, tryggt och naturskönt område med härliga Nytorps Gärde (där det bland annat finns ett bassängbad för allmänheten) in på knuten i vänliga och mysiga Hammarby Höjden.

Nära till de tre tunnelbanestationerna (Hammarby Höjden, Skärmabrink och Blåsut) som tar dig till Stockholms citykärna på bara ca 10 minuter. Dessutom är det gångavstånd till sport och konsert arenorna i Globen området. Gratis Närtrafiks buss för de äldre i området, precis utanför lägenheten. Skola och dagis/fritids finns även det i omedelbar närhet.

I det trevliga centrumet i Hammarby Höjden finns flertalet affärer, gym och restauranger. Dessutom finns Hammarby backen i närheten för skidåkning och inte minst en äventyrsbana.

Att känna till inför kontakt och lägenhetsvisningar: Jag har emellanåt svårt på grund av långa arbetspass att återkomma "snabbt" vid etablerad kontakt inför eventuella visningar samt ett behov av att stämma av med familjemedlem i lägenheten innan visningar kan ske.
Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Nytorpsskolan (116 meter)
Tunnelbana
Hammarbyhöjden (431 meter)
Restauranger
Restaurang Safiren
Tidaholmsplan 18 (324 meter)
Hammarby Pizzabutik HB
Finn Malmgrens Plan 5 (480 meter)
Skolor och barnomsorg
Nytorpsskolans Fritidshem
Paternostervägen 18
Hammarby Södra Skolan
Paternostervägen 18 (193 meter)
Affärer
Coop Finn Malmgren
Finn Malmgrens Väg 11 (432 meter)
Handlar'n
Sofielundsvägen 11 (466 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 6 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis