Storskogen, Sundbyberg

Vintergatan 10b

1 mot 1

2 rum ∙ 50 kvm ∙ Vån 4

5 000 kr/mån

Annonsnummer: 111083

Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Einar Mattsson

Jag söker en 3:a - 5:a gärna i Sundbyberg, Solna eller city och/eller närmare min dotters skola! En tvåa kan vara av intresse i undantagsfall, se längre ner för utveckling av det.

Söker du?
- En unik och charmig och mysig vindslya 2:a
- Jättefint ljusflöde, läget är högt och genomgående, så solen lyser in och fyller lägenheten med ljus från morgon i öster till kväll i väster
- utan insyn och väldigt avskilt i byggnaden
- otroligt prisvärd och låg hyra,
- belägen i lungt kvarter samtidigt som direkt i centrala Sundbyberg och med Solna precis dikt angränsande. Här finns allt möjligt utbud av ICA, Willys, Lidl, Hemköp, Restaurangtätt så in i vassen och flertalet butiker och annat serviceutbud i Sundbyberg men också Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Odenplan 5 min med Pendeln och Fridhemsplan 8 min med T-bana.
- Sveriges bästa kommunikationsläge med, T-bana, Pendeltåg, Tvärbana, SL-buss och Arlanda buss, allt inom ca 5min.
- Härliga promenad och cykelstråk och grönområden mellan insjöar och kanalen vid Solna Strand, Bällsta och Mariehäll. Samt grönområdena vid Haga Parken i Solna.

Då tror jag du skulle trivas här lika bra som jag gör och har gjort i 10 år.

Kort beskrivning:
I huset:
Här bor du på avskilt som enda lägenhet på vindsplan, skyddad bakom extra ståldörr för att komma in till vindsplan, med tvättstuga bara 15 meter bort på samma plan, och förråd bara 5 meter bort på samma plan. I

I området:
I centrala Sundbyberg direkt angränsande Råsundavägen, Solna och Solna Business Park, att ta del av både citypuls och mycket fina grönområden och strandpromenader (att promenera och jogga) och kommunikationer.
Gång och cykelavstånd till affärscentra och city: Bromma Blocks, Solna Business Park, Sundbygerg Centrum, Mall of Scandinavia (MOS).

Vad jag söker, mitt behov:
Behöver minst 3a eller större, men kan eventuellt vara intresserad av en tvåa eller två och en halva:
Nu är dottern 13 år och det börjar skava för mycket för att vi behöver större och en ihopflyttning med min särbo vore extra positivt.
Dock kan jag vara intresserad av en tvåa (som interimslösning) utifall det tilltalar av andra positiva skäl såsom, något coolt kulturhus el dyl, närmare dotterns skola eller innerstaden för att någon gång ha testat på stockholms innerstads liv, även om jag tror att jag kommer flytta ut igen om ett par år, så kan det vara en kul variation och förändring.
Jag är väldigt intresserad av sekelskifte 1929 och tidigare. Alternativt modernt 1990 och senare. Idealet är en 3-5:a i Sundbyberg, Solna, Bromma Västerled, Ålsten, Smedslästen, Nockebyområdena, eller Kungsholmen.

Lång beskrivning om lägenhet och området:

Här på vintergatan 10B, 4tr bor du med fri vy över takåsarna i Sundbyberg och i en unik och väldigt ljus vindslägenhet med både snetak och högt i tak 2,78 m med fin och luftig känsla. Lägenheten är genomgående i två väderstreck (nordväst och sydväst), som ger ett väldigt fint och bra ljus. Ett suveränt läge i byggnaden som ensam bostad på vindsplan, extremt avskilt och utan störningar från eller till andra grannar och med bra fri sikt och utan insyn. Extremt lättillgängligt med tvättstuga och vindsförråd på samma plan.

Hiss går till 3 tr och sista trappan går man upp.
En stor plåtdörr till vindsutrymmet agerar som en extra säkerhetsdörr innan man kommer till lägenhetens entrédörr.

I Sundbyberg är placeringen med bästa cityläge gångavstånd till stort restaurang och butiksutbud, idrottsanläggningar (fotboll, tennis, padel, ridning, sim, friidrott, minigolf) seglarskola, gym, parker både för lek och stora fina grönområden med riktigt bra löpsträckor runt insjöar och mälaren osv. Ett oslagbart kommunikationsläge med endast 5 min till SL(t bana och bussar), SJ, Flygbussar och Tvärbana. Allt detta men ändå avskilt och lugn gata i centrala Sundbyberg.

Med det centrala Sundbyberg följer även endast gångavstånd till ex. Solna och Solna Business Park, med Mall of Scandinavia och charmiga Råsunda. Bromma med bl.a Bromma Blocks och flygplats.

Boendeparkering på gatan endast 750 kr/mån.

Bästa lägenhet jag bott i (har under 30 år hunnit med en del). Mycket pengar som sparas varje månad genom att bo här utan att behöva gå ner till en 1:a, utan faktiskt bo i en rymlig 2:a centralt.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Mariagatan (106 meter)
Spårvagn
Solna Business Park (328 meter)
Restauranger
Deli Italia
Tulegatan 2 (191 meter)
Restaurang Hallen
Lövgatan 43 (212 meter)
Skolor och barnomsorg
Backens Förskola
Björkvägen 15 (468 meter)
Fritidshem Månen
Ekensbergsvägen 89 (477 meter)
Affärer
Coop Konsum
Råsundavägen 163 (320 meter)
Direkten Tulegatan
Tulegatan 12 (336 meter)
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 10 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis