Behöver du hjälp med själva bytesprocessen? Det fixar vi!

Personlig rådgivning, hjälp med dokument och en trygg ansökningsprocess.
Med bytesansökan sker allt smidigt när det är dags att ansöka om att byta bostad.

Personlig rådgivning, hjälp med dokument och en trygg ansökningsprocess.Med bytesansökan sker allt smidigt när det är dags att ansöka om att byta bostad.Det finns många fördelar att bo i en hyresrätt jämfört med en bostadsrätt. Till exempel så behöver man inte ta ett bostadslån och fastighetsskötaren tar hand om reparationerna. 

I Sverige har man rätt att byta sin hyreslägenhet mot en annan bostad. Även triangelbyten och andra kedjebyten räknas. 

När man sedan har hittat ett passande byte är det dags att kontakta hyresvärdarna. Men detta kan ofta vara en komplicerad och långdragen process. Därför har vi på Lägenhetsbyte.se tagit fram tjänsten ”Bytesansökan”. Bytesansökan hjälper till med att samla in alla dokument som behövs för ett byte fram till att ansökan hamnar hos hyresvärdarna. På så sätt kan man vara säker på att ansökan om bytet sker korrekt och att det blir bekvämt och tryggt för alla parter. 

”Att få igenom ett byte kan vara komplicerat när det är många parter involverade, både hyresgäster och hyresvärdar och i vissa fall även hyresnämnden. Här vill vi underlätta för våra kunder och hyresgäster genom att ta hand om den processen. Vi hjälper flera hundra per år att processa sitt byte. Det är enkelt, spar tid och är bekvämt och tryggt säger Peter som ansvarar för Bytesansökan. 

Läs mer här!

 

Byt din lägenhet hos oss

  • Över 60 000 nöjda kunder
  • Vi hjälper dig genom hela bytet
  • Kom igång på 2 minuter