Dubbel lycka!

Såhär berättar annonsören Mikaela om sitt lägenhetsbyte som härligt nog inträffade i samma tid som hon och hennes sambo gifte sig:

"Från det att vi fick kontakt med familjen vi bytte med, tog det totalt 3 veckor innan bytet blev av och vi hade adress-ändrat och flyttat in. 

Vår hyresvärd, Sigtunahem, var snabba med att komma och besikta och därav kunde bytet ske fort. 

Vi bodde i en 3:a på 76kvm i Märsta norr om Stockholm, på våning 3 utan hiss och bytte till en 3:a på 67kvm på markplan med egen ingång och uteplats på både fram och baksida i Sigtuna. 

Önskemålen vi hade om bytet var markplan, alternativt hiss samt att det var 3 rok och inom samma kommun. 

Lägenhetsbyte.se är en otroligt bra sida och under de åren jag varit medlem har vi fått många bra erbjudanden om olika byten och det har känts bekvämt att man själv kan kontakta andra annonsörer. Man kan tydligt se vad andra annonsörer önskar och vi har tydligt kunna skriva och redigera våra egna önskemål. 

Jag hörde talas om Lägenhetsbyte.se av en vän som själv var med och själv bytt lägenhet genom tjänsten.

Mitt bästa tips är att lägga ut bilder på lägenheten, det är liksom det man fastnar för, man vill gärna se hur det ser ut. Lägg gärna ut bilder på området, det kan också vara intressant att se. 

Vi hade turen att få precis den lägenheten vi ville ha vilket vi var överlyckliga över, pricken över i:et var att vi i mitt i den lyckan gifte oss!"

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis