Från Luleå till Stockholm med lägenhetsbyte.se

Sebastian bytte sin attraktiva trea om 80 kvm i Luleå till en 2,5:a i Stockholmsförorten Bandhagen.

Nittio mil med lägenhetsbyte.se

Sebastian flyttade från Stockholm till Luleå 2015 för att studera och fick då ett förstahandskontrakt i Luleå. Planen var att flytta tillbaka till Stockholm efter sina studier och ett år innan examen registrerade sig Sebastian på lägenhetsbyte.se i hopp om att byta till sig ett förstahandskontrakt i Stockholm. 
Att byta sin lägenhet istället för att hyra i andra hand var guld värt för Sebastian då andrahandsmarknaden kan vara dyr och komplicerad. Efter en tids annonserande hittade han rätt byte, en 2,5:a i Bandhagen. 
"Jag trivs kanonbra men skulle gärna bo mer central i Stockholm så nu är jag aktiv på lägenhetsbyte igen, säger Sebastian." 

Att flytta i flera olika steg...

är ett bra sätt att nå sitt drömboende. Första bostaden kanske inte är exakt vad du tänkt dig men ur ett bytesperspektiv kan det vara strategiskt rätt på lång sikt. Behöver du hjälp med ditt byte är du alltid välkommen att kontakta oss på info@lagenhetsbyte.se.Kom igång med ditt byte du med! Prova tjänsten helt kostnadsfritt och utan bindningstid i 5 dagar! Lägg in annons här.

Byt din lägenhet hos oss

  • Över 60 000 nöjda kunder
  • Vi hjälper dig genom hela bytet
  • Kom igång på 2 minuter