Frida söker lyckan i Stockholm

Många som en gång har lyckats hos Lägenhetsbyte.se, återvänder förr eller senare. Frida har redan gjort två byten och nu är det dags för byte nummer tre.

Vi på Lägenhetsbyte.se älskar när våra användare väljer att komma tillbaka till oss. En tiondel av våra återbesökare som bytt en gång lyckas också med deras andra byte. För Frida har jakten bara börjat, hon ska nu försöka hitta ett boende som passar både henne och hennes kille. 

“Många använder sajten och det finns ett stort utbud”, berättar Frida.

Från separation till sambo

Frida använde Lägenhetsbyte.se första gången i samband med en separation från hennes dåvarande sambo. Då flyttade hon in i en etta i Linköping. Men att bo själv verkade inte vara någon långvarig plan. 

“Jag blev sambo igen! Det blev då ganska trångt att bo i en etta, då bytte vi till en tvåa istället”, berättar Frida.

Biljett från Linköping till Stockholm

Kärleken fortsätter att blomma för Frida. Även om Linköping ligger dem varmt om hjärtat, har paret nu bestämt sig för att flytta till Stockholm. Hennes sambo har kommit in på universitetet i Uppsala och hon har fått jobb i Solna. Men att leta lägenhet i huvudstaden är inte det lättaste.

“Det är svårt att få ett förstahandskontrakt i Stockholm. Men att kunna byta mellan städer underlättar verkligen och det är guld värt med tanke på vår situation.”

Tydliga bilder och text

Frida är van att läsa tusentals annonser på Lägenhetsbyte och delar gärna med sig av hennes bästa tips när det kommer till att skapa den perfekta annonsen. 

“Bra bilder och beskrivning är superviktigt. Då blir det ingen överraskning när man kommer och tittar.”

Vi på Lägenhetsbyte.se önskar Frida lycka till och hoppas att hon kommer hitta hem snart!

Att flytta kan vara tidskrävande och stressigt, läs våra tips på hur du flyttar smidigare.

Byt din lägenhet hos oss

  • Över 60 000 nöjda kunder
  • Vi hjälper dig genom hela bytet
  • Kom igång på 2 minuter