Vårt mål - att förenkla bytesprocessen

När du behöver byta boende så är det oftast för att något i livet har förändrats. Din familj har växt eller ska dela på sig. Du har fått ett nytt jobb eller kanske blivit av med ett. Du kanske vill flytta närmare familjen. Oavsett vad så är hemmet en otroligt viktig del av vårt liv.
En avgörande och stor del av att byta lägenhet är själva ansökningen. För att få byta lägenhet behöver man ansöka om bytet hos sin hyresvärd. Den delen av processen kan kännas både tidskrävande och krånglig - därför skapade vi Bytesansökan. En gratistjänst för våra medlemmar där vi sköter hela ansökningsprocessen. Allt sker helt digitalt och tryggt i vår enkla plattform där man fyller i sina uppgifter, laddar upp sina dokument och signerar med Bank-id.
“Mycket nöjd med tjänsten som gör det lätt att hålla koll på vilka dokument som behövs och vilka som saknas inför byte” - Aron, medlem som använt Bytesansökan.

Vi kvalitetssäkrar hela bytet - innan det skickas in

Fördelarna med att använda bytesansökan är många. Vi säkerställer att din ansökan är komplett och ser till att all information som hyresvärden kräver är med och presenteras på ett korrekt sätt. Det sparar mycket tid både för dig och hyresvärden vilket resulterar i att du snabbare kan få besked om bytet. Vi tar hand om kommunikationen mellan bytesparterna som ofta också kan vara ett tidskrävande moment. 
“Vårt arbete underlättar för både hyresgäster och hyresvärdar. Det sparar tid och energi för alla inblandade, vilket gör vägen till ett nytt boende roligare.” - Peter, handläggare på Bytesansökan. 

Personlig rådgivning

Det finns många frågor i samband med ett lägenhetsbyte. Vi finns till förfogande om du behöver vår hjälp. Vi ser objektivt över din rätt att byta din lägenhet innan vi skickar in din ansökan. 
Så oavsett var du i livet du befinner dig. Om det är ditt första byte eller om du är en van bytare så vill vi hjälpa dig och förenkla vägen till ditt nya hem . 
Hör gärna av dig om du har frågor om Bytesansökan eller behöver hjälp att hitta ett byte, våra kontaktuppgifter finner du Här. 

Byt din lägenhet hos oss

  • Över 60 000 nöjda kunder
  • Vi hjälper dig genom hela bytet
  • Kom igång på 2 minuter