Söder, Malmö

Emil Göranssons Väg 117 117

1 mot 1

4 rum ∙ 118 kvm ∙ Bottenvåning

10 600 kr/mån

Annonsnummer: 711701

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd MKB Fastighets AB

Ett super fint radhus i Oxie/Käglinge med 4 sovrum på ovanvåningen som vi själv har valt att ha. Det är 3 sovrum och en större klädkammare där en 140 säng får plats med nattduksbord m.m, det kan självklart användas som en klädkammare istället. Även ett av de mindre sovrummen har en egen klädkammare.

En fin rymlig hall med fyra garderober som förvaring. Ny säkerhetsdörr från hösten 2022.

Köket är stort och rymligt för större matbord, vi har ett för 6 personer och ett stort vitrinskåp och det är fortfarande mycket plats kvar. Tapetserat med tegelsten liknande tapet i vitt och köksinredningen blev renoverat hösten 2022.

Vardagsrummet är också i väldigt fint skick men kan behöva målas/tapetseras om, detta är ifall man inte gillar färgen annars ser det fräscht ut.

Badrummet på bottenvåningen har badkar och på ovanvåningen finns det dusch. Badrummet på ovanvåningen blev renoverat för några år sedan i vitt fräscht kakel, däremot är den på bottenvåningen ej renoverad men fortfarande väldigt fräscht i vitt kakel och plastmatta väggarna är fräscha då vi har målat om väggarna i vitt vid behov för uppfräschning.

Stora sovrummet är målat i ljus rosa färg (det har varit ett flick rum)

Ett av de mindre sovrummens väggar är målade i beige och det tredje sovrummets väggar i ljus grönt

Klädkammaren som används som sovrum är målat i rött.

Vill man ändra färgerna är det bara att måla om själv eller så gör MKB det åt hyresgästen.

Sist men inte minst har vi trädgården som de flesta grannar vill ha, eftersom att detta är en hörntomt så har vi trädgård på framsida/sida och baksida av huset. Grannarna har endast trädgård på framsidan. Vill man så kan man be MKB om att få en balkong dörr i köket för att gå ut på baksidan av trädgården annars får man gå igenom precis vid ytterdörren. Buskar täcker så man inte kan se in i trädgården på baksidan och sidan om huset. Vi har äppelträd, jordgubbar och vindruvor som växer i trädgården. Vi planterade även ett körsbärsträd för 3 år sedan den är fortfarande liten men den växer :)

Dörrarna inomhus ska eventuellt bytas ut till nya inom kort.

Jag har bott här i 17 år och det är svårt att släppa denna miljön. Det är mycket grönområden, ankdammar, en 4H gård ligger ca 10 minuters promenad ifrån huset. Grundskola klass F-6 ligger 3 minuter ifrån men avskilt från huset, grundskolan för klass 7-9 ligger 10 minuters promenad ifrån huset, det finns flera förskolor i närheten, fina lekplatser i området omkring, ca 10 minuter promenad från Oxie centrum och Oxie station.

På Oxie centrum finns två gym, en liten coop, en till mindre livsmedelsbutik, mor Idas bageri, bibliotek, apotek, veterinär, två tandläkarmottagning, vårdcentral, nagel salong, fritidsgård och ca 4 matställen med bland annat pizzeria och en thai restaurang.

Bussförbindelserna till Malmö C är väldigt bra och har aldrig varit konstigheter. Hållplatsen närmast ligger ca 3 minuters promenad ifrån huset. Tåget mot hyllie/triangeln/Malmö centralstation går från Oxie station, att åka tåg till Hyllie tar 6 minuter.

Jag söker en 4a väldigt centralt mitt i city eller Slottstaden eftersom att mitt yngsta barn har börjat gymnasiet i Slottstaden och hon vill bo närmare. Jag skulle aldrig tänka mig flytta härifrån annars. Miljön är jätte fin och grannarna på vår rad är super trevliga och hjälpsamma det har aldrig varit några konstigheter.

Mina enda krav är balkong(inte fransk balkong), hiss alt på våning 1-2 och ej med gasspis.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Malmö Tingbackevägen (253 meter)
Tåg
Oxie station (832 meter)
Restauranger
Oxievångsskolan
Keramikvägen 122 (533 meter)
Team Pizzeria
Lertegelvägen 134 (775 meter)
Skolor och barnomsorg
Diamantens förskola
Keramikvägen 73 (535 meter)
Lillstjärnans förskola
Astronomigatan 2 (486 meter)
Affärer
Coop Konsum
Stengodsvägen 143 (599 meter)
ICA Nära
Oxie Kyrkoväg 212 (1605 meter)
Är du intresserad av ett byte?

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis