Katarina-Sofia, Stockholm

Barnängsgatan 40

1 mot 1

3 rum ∙ 80 kvm ∙ Vån 4

8 758 kr/mån

Annonsnummer: 809539

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

OM LÄGENHETEN
Mycket fin genomgående lägenhet i bilfritt område med grönskande utsikt från alla fönster. Lägenheten är på 79 kvm och utöver det finns en stor härlig, insynsskyddad balkong på ca 10 kvm med utsikt mot Tengdahlsparken och Vitabergsparken. Stambytt och renoverat 2010. Ytrenoverat 2012. Då gjordes helmålning av både väggar, tak och snickerier i hela lägenheten samt slipning av parkett. Lägenheten är välskött. Säkerhetsdörr. Bilderna är på lägenheten är tagna under den allra mörkaste tiden på året och ger inte denna ljusa lägenhet rättvisa. Tänkte att det är bättre att ha några bilder än inga alls. Ska ordna bättre bilder.

Alla rum, kök, badrum, toalett och rymlig klädkammare nås från hallen. Dubbla bredbandsuttag i alla rum, även i köket (fiber). Möjlighet att själv välja leverantör.

Ett stort förråd hör till lägenheten. Hissen är mycket rymlig. Både cykel och tvillingvagn får plats. Cykelrum och separat rum för barnvagnar och rullstolar finns. Två stora tvättstugor i markplan med många maskiner och två extra stora grovtvättmaskiner. Trevliga grannar. Gemensamhetslokal att hyra billigt finns i kvarteret.

Stabil och pålitlig hyresvärd - Svenska Bostäder.
Som hyresgäst bestämmer man själv över stilval och tillval i lägenheten. Om man vill ändra, lägga till eller byta ut något i lägenheten kan det göras mot påslag på hyran eller engångsbelopp. Man får rabatt beroende på hur lång tid det är kvar tills en renovering ändå skulle ha gjorts. Det är också tillåtet att måla och utföra viss renovering själv.

Kök - Stort med plats för minst åtta personer. Nya vita köksluckor och köksbänkar 2012. Plats för diskmaskin. Ny spis 2018. Ny stor kyl och ny stor frys 2019. Stambytt.

Vardagsrum - ljust med stora fönster och parkettgolv som slipades 2012.

Sovrum - två fina sovrum som båda har utsikt mot Tengdahlsparken och Vitabergsparken.

Badrum - Stambytt och renoverat 2010, helkaklat med klinkergolv, handdukstork och plats för tvättmaskin. Badkar finns inte nu men det finns utan problem plats för både ett stort badkar, tvättmaskin och tex två tvättkorgar. Separat toalett som också är stambytt och renoverad 2010 och har klinkergolv.

Stor insynsfri balkong mot parkerna!

Bör ses!

OM OMRÅDET
Grönt bilfritt område mitt i stan. En minuts promenad till Vitabergsparken. Fem min promenad till Nytorget och söders puls. Tre min att gå ned till norra Hammarbyhamnen där det är härligt att promenera eller jogga längs vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Busshållplatser för buss 2 (till Slussen, Östermalm, Odenplan) 57 (till Skanstull) och 66 (till Medborgarplatsen, Södra station) 2-3 min från huset.

Om man hellre vill gå eller cykla så är det trevliga vägar både till Skanstull, Medborgarplatsen och Slussen.

Båt åker man gratis från norra Hammarbyhamnen till södra Hammarbyhamnen/Lumabryggan och Henriksdal/Hammarby sjöstad. (Fem min att gå till båten). Därifrån är det bara ca en km att gå till skogen i Nackareservatet. Båt går även till Djurgården.

ÖNSKAR
En lägenhet med lägre hyra eller bra planlösning för att hyra ut ett rum, på östra/centrala Södermalm eller längs linje 17 (södra sidan). Bor väldigt bra här och har inte bråttom, men är seriös i sökandet efter ett lika trivsamt boende.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
116, Södermalm, östra
118, Södermalm, centrala
Stadsdelar
Hammarbyhöjden, Johanneshov
Kärrtorp, Johanneshov
Björkhagen, Johanneshov
Skarpnäcks Gård, Skarpnäck
Bagarmossen, Bagarmossen
I området
Restauranger
Södergruvan Restaurang & Pizzeria
Bondegatan 77
Restaurang Sjöjungfrun
Tegelviksgatan 85
Skolor och barnomsorg
Tengdahlen Förskolan Barnängsgatan 44
Barnängsgatan 44
Osmundsvägen Förskola
Skånegatan 118
Affärer
Liquid Horizon
Tengdahlsgatan 22, Vitabergsparken
Coop Konsum
Bondegatan 65
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 2 dagar
Bostadstips
Fålhagen, Uppsala
S:t persgatan 39
Baggeby-Larsberg, Lidingö
Fregattvägen 9
Katarina-Sofia, Stockholm
Erstagatan 24

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis