Skönstaholm, Stockholm

Radhus Skönstaholmsvägen 00

1 mot 1

4.5 rum ∙ 91 kvm ∙ Bottenvåning

8 229 kr/mån

Annonsnummer: 923749

Öppen spis/kakelugn
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd BRF

Skönstaholm är ett mycket attraktivt, lugnt och kulturklassat område med bara radhus. Aktiv förening som ordnar aktiviteter för vuxna och barn. Området omvandlades till BR 2010, Storholmen förvaltar och åtgärdar fel. Här finns ett radhus i tre plan, 4 rok + öppet matrum/allrum samt mycket biyta (som inte räknas in i lägenhetsytan) i form av källare, vind, yta under snedtak m m. Huset är byggt 1951 och har tidstypiska detaljer bevarade. Uttag för fiberoptik finns i alla boenderum. Stambytt 2015, renoverade fönster och tak. OBS Huset ligger inte i Farsta utan mittemellan Sköndal, Hökarängen, Gubbängen och Farsta.

BOTTENVÅNING
Separat wc med fönster. Hall som övergår i all/matrummet vilket kan användas för t ex matbord eller köksö. Arbetskök med fönster och stort skafferi, städskåp, väldigt mycket förvaring samt en spis med 2 ugnar, en liten och en vanlig.
Vardagsrum med fyrkantig form, gammaldags äkta parkett och fungerande öppen spis. Trädgård som rymmer både sittyta och planteringsyta, helt inhägnad av staket (med grind). Både vardagsrummet och trädgården vetter mot söder.
Sovrum, kan användas som matsal för gäster. En liten ”smatt” mellan sovrum och mat/allrum med nergång till källaren.

KÄLLARVÅNING
Två rum. Allmän förvaring, trädgårdsredskap m m. Vedlår och sval/matkällare.

ÖVERVÅNING
Två sovrum med snedtak och fönsterkupa, bra storlek, båda med en inbyggd garderob.
Badrum med wc, kaklade väggar och klinkergolv, golvvärme, handdukstork, duschhörn och takfönster. Tvättmaskin (hör ej till huset).
Övre hall med större inbyggd garderob samt garderob/linneskåp som även leder till vinden. Vinden är på samma nivå som övervåningen, bara att gå rakt in utan att klättra i trappor. Den är mycket lång men har delvis låg takhöjd p g a snedtak. Här ryms enormt mycket förvaring.

OMRÅDET
Består av två återvändsgator med mycket natur och grönska runt omkring = idealiskt för barn, hund och katt. Här finns 2 tvättstugor varav en med grovtvätt. Egen tennisbana. Restaurang. Nära 4 H-gård med kaniner, höns, ponnyridning m m. Nära till skola. T-bana Hökarängen samt tre busslinjer varav en till Huddinge sjukhus /Södertörns högskola och en till Älvsjö station samt Ikea. 5 minuter till Skanstull med bil, 12 minuter med t-bana.

Vi vill inte byta till planerat stambyte med kvarboende. Vi överväger alla svar som matchar våra önskemål och hör av oss om vi är intresserade. Vi är seriösa och har inte bråttom utan väntar på rätt byte.

Önskas: VAXHOLM stadskärnan.
Maxhyra ca 9000 kr/mån.
Alternativt kan vi också tänka oss Stadsholmen.
Allt annat är ointressant.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
185, Vaxholm
Stadsdelar
Södermalm, Stockholm
I området
Restauranger
Pizzeria Timone
Bagarfruvägen 3
Hökarängens Gatukök
Lingvägen 148
Skolor och barnomsorg
Skönstaholmsskolan
Lördagsvägen 20
Morgongården
Söndagsvägen 9
Affärer
Matdax Hökarängen
Pepparvägen 5
Coop Gubbängen
Lingvägen 104
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 14 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis