Hjorthagen, Stockholm

Grythundsgatan 5

1 mot 1

2 rum ∙ 51 kvm ∙ Vån 3

11 550 kr/mån

Annonsnummer: 986209

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Wallenstam

Vi har en pärla, en fantastiskt fin 2:a med vacker utsikt och otrolig soldränkt balkong som ligger bara några meter från vattnet i fantastiska Norra Djurgårdsstaden, i yttre Östermalm.

Lägenheten har stora balkongdörrar med mycket ljusinsläpp, hög takhöjd och väldigt stor balkong som är +20 kvm och som omsluter hela lägenheten.

Från balkongens längsta del ser man de vackra kultur-märkta gasklockorna och från en annan del ser man vattnet; den glimrande Husarviken. Balkongen har sol från tidiga ottan ända fram till eftermiddag. Kvällssolen lyser upp gasklockorna och ger lägenheten en magisk kvällsutsikt.

Lägenheten är väldigt modern med en takhöjd på 2,7m och topputrustad med de senaste vitvarorna. Marmorkakel i köket. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Vi är de enda som bott i lägenheten sen huset byggdes år 2016. Ett stenkast ifrån porten har vi ett Coop, Apotek, Vårdcentral, Systembolaget och gym (och även ett utegym) Det finns också ett bra utbud med många restauranger, caféer, paddel banor och mycket mer.

och så givetsvis, kungliga national parken precis några steg från porten. Någon minuts promenad så är man inne i lill-Jans skogen. På somrarna hör man kor och får från balkongen.

Promenadavstånd till innerstan puls. Buss 75 åker till Stureplan på 7 minuter och sen vidare till centralstationen, buss 6 till Odenplan på dryga 10 minuter.

Det bästa av båda världar helt enkelt!

Vi söker minst en trea. Främst i Norra Djurgårdsstaden men är öppna för resterande delar av Östermalm samt Liljeholmen/Söder med närhet till grönområden.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
Stadsdelar
Liljeholmen, Stockholm
I området
Restauranger
Bambina Pizzeria
Artemisgatan 18
Skafferiet i Ekoparken
Stora Skuggans Väg 38
Skolor och barnomsorg
Sandön Förskola
Älgpassgatan 8
Rödeken Förskola
Högviltsgatan 14
Affärer
Hemköp Djurgårdsstaden Sthlm
Storängskroken 14
Coop Nära
Artemisgatan 17
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis