Katarina-Sofia, Stockholm

Bondegatan 82

1 mot 1

1 rum ∙ 38 kvm ∙ Vån 4

6 336 kr/mån

Annonsnummer: 1076850

Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Bondejärnet Stockholm AB

Väldigt fin hörnlägenhet med mycket ljusinsläpp. Lägenheten vetter mot fyra vackra bakgårdar med en glimt mot Vita Bergsparken. Det är knäpptyst på nätterna så här sover du med öppet fönster om du gillar det. 30-talshus med djupa fönsternischer, högt i tak, fönster i två riktningar. Här är det sol större delen av dagen!

Lägenheten ligger på våning 4 1/2. Hiss finns. Långsmal hall med väggfast fin gammal hatthylla med krokar. Hallen är möblerbar. Jag har ett sko-skåp och skänk där.

Badrummet är litet men helkaklat med dusch och handdukstork.

Stort kök där vi varit 6 stycken runt bordet. Gasspis, ny kyl och frys 2022. Rymligt städskåp. Skåpet till vänster om köksfönstret har jag själv ställt dit och kan ev övertas om intresse finns.

Fint mörkt trägolv i hall och vardagsrum. Hall och rum tapetserades om 2021 och taken och fönstren målades om. Nymålad fondvägg i köket i en beige ton.

På kontraktet står det ca 35 kvadrat. Känns dock större och när jag mätt har jag landat på 38 kvm.

Förråd på vinden och tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum och mangelrum. På gården finns cykelställ under tak, mattpiskställning, sandlåda och gungor för barnen och gott om plats för de mindre att leka och cykla och flera av oss har våra egna trädgårdsmöbler och grill. Rabatter för den som vill pyssla med växter och träd och buskar som ger skugga. Jag har bott här i två år och lärt känna flera av mina jättetrevliga grannar. Konsumbutik ca 150 meter från porten. Vita Bergsparken med utomhuscafé, utomhusteater (med ett stort gratisutbud på sommaren) och härliga ytor att sola och pick-nicka på, ligger runt knuten.

Två bussar "utanför porten". 66:an och 2:an och många trevliga matställen i närheten. När nya tunnelbanelinjen blir klar har du 2-3 minuter till station Sofia. Jag stortrivs i min fina lägenhet men skulle behöva ett litet sovrum då båda mina vuxna barn bor i Malmö och brukar övernatta hos mig när de är i Stockholm ( blir lite trångt med oss tre i samma rum).

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Voisine
Erstagatan 21
Södergruvan Restaurang & Pizzeria
Bondegatan 77
Skolor och barnomsorg
Sofia skola, F–9
Skånegatan 117
Stenkolet Förskola
Skånegatan 116
Affärer
Coop Konsum
Bondegatan 65
Olja & Oliv Deli, Kök & Bar
Erstagatan 17
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 4 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis