Centrala staden, Lund

Arkivgatan 7

1 mot 1

4 rum ∙ 97 kvm ∙ Vån 1

14 578 kr/mån

Annonsnummer: 1108734

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd LKF

Ljus, öppen och välplanerad lägenhet på Arkivgatan i centrala Lund, med byggnadsår 2018. Lägenheten är en 4:a – med stora fönster från golv till tak i alla rum, utöver detta har den två balkonger, två toaletter och en rymlig klädkammare. Alla rum har parkett förutom hall och toaletter som har klinkers.

Vardagsrummet är stort och likt resten av lägenheten ljust. Rummet ligger i anslutning till köket, vilket skapar en social atmosfär i hemmet. Köket är utrustat med diskmaskin och varmluftsugn, hel kyl och frys samt stora arbetsytor och mycket plats för förvaring. Utöver detta finns väl tilltagen yta för matplats.

I anslutning till köket finns en mindre balkong med dubbeldörrar. Här finns plats för ett cafémöblemang. Utöver detta har lägenheten en större balkong med plats för matplats.

Lägenheten har utöver vardagsrummet tre rum. Ett stort och två mindre. Det stora sovrummet har två inbyggda rymliga garderober. I anslutning till detta rum finns en klädkammare och kaklad toalett. De två mindre rummen har båda stora fönster. I ett av rummen finns ytterligare 3 inbyggda garderober och linneskåp.

Även den andra toaletten är kaklad. Här finns dusch, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare samt två stora skåp för förvaring.

I direkt anslutning till lägenheten finns uppvärmt förråd. På innergården finns äppelträd och grillplats, och på granngården lekplats.

Lägenheten ligger tre minuters promenad från såväl Botan som Mårtenstorget, den är välisolerad och tyst, och grannsämjan i huset är god. Vi har bott här sedan lägenheten byggdes och trivs mycket bra – inte minst på grund av lägenhetens centrala men lugna läge och trevliga planlösning.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 1 timmar
I området
Kollektivtrafik
Buss
Lund Arkivgatan (43 meter)
Tåg
Lund Bankgatan (417 meter)
Restauranger
S:t Michel Restaurang & Vinkällare
Östra Vallgatan 3 (162 meter)
Restaurang Halong HB
Östra Mårtensgatan 19 (224 meter)
Skolor och barnomsorg
Östertull Montessori Förskola
Östra Mårtensgatan 12 (281 meter)
Arken Förskola
Gylleholmsgatan 16 (254 meter)
Affärer
Coop Konsum
Mårtenstorget 11 (371 meter)
N. Holmgren & Co AB
Mårtenstorget 1 (494 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis