Fågelbo-Väster-Öster, Nyköping

Östra Kyrkogatan 16

1 mot 1

1 rum ∙ 30 kvm ∙ Vån 3

2 900 kr/mån

Annonsnummer: 380928

Balkong

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Central och billig lägenhet i Nyköping med närhet till Nyköpingsån och stadens finaste grönområden, nöjesliv, mysiga fikaställen, restauranger samt affärer!

***Om mina önskemål inte stämmer överens med din lägenhet men du är intresserad av min? Markera då gärna manuellt byte så kanske vi kan hjälpas åt att hitta ett triangelbyte. ***

Perfekt för dig som behöver en central och billig bostad med bra kommunikationer till de flesta större städer i regionen. Här har ni även närheten till kusten som är oslagbar, finns många fina ställen som Femörehuvud och Stendörren. Sörmlandsleden går genom parken precis utanför och närheten till ån (ca 100m) är suverän (populärt flugfiskeområde).

Lägenheten renoverades under 2017 med bl.a. ny induktionsspis med varmluftsugn, nya tapeter, köksluckor och trägolv, detta utan påslag på hyran. Kyl och frys kommer även bytas ut under 2022 och resterande golv under 2023. Badrummet har även fått en mindre renovering. Bra för den som vill flytta in till en fräsch lägenhet! Den har även högt till tak och finns därmed utrymme för smarta förvaringslösningar. Till lägenheten hör också ett vindsförråd samt ett källarförråd, bägge är relativt stora på ca. 7-8kvm. Fiberanslutning till stadsnätet är även installerat.

Lägenheten har en gemensam balkong och bostaden har sina två fönster med en vy som innefattar Nyköpingsån med omkringliggande park/promenader, allt inom 100 meters gångavstånd. Populära restaurangen Qvarnen ligger ett stenkast bort med sin rika historia från sena 1800-talet. Lägenheten har i övrigt ett mycket bra läge med bl. a. Stora torget och Nyköpingshus som bägge ligger inom 5 minuters avstånd. Ungefär 150 meter bort finns Ica Kronhallen som har bra utbud och långa öppettider.

Med närhet till Stockholm så har många valt att pendla dagligen och den kommande Ostlänken kommer ytterligare snabba på restiden mellan städerna.


Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 1 timmar
I området
Kollektivtrafik
Buss
Ö. Kvarngatan (39 meter)
Tåg
Nyköping C (1107 meter)
Restauranger
Pizzeria Fazana AB
Östra Kyrkogatan 9 (15 meter)
Taygir & Co 2 HB
Östra Storgatan 8 (108 meter)
Skolor och barnomsorg
Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Östra Kyrkogatan 20 (53 meter)
Klockbergets Förskola
Hospitalsgatan 7 (430 meter)
Affärer
Coop Ringvägen
Ringvägen 9
Bönornas Delikatesser AB
Västra Storgatan 3 (818 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis