Gårda, Göteborg

Sixten Camps Gata 3

1 mot 1

3 rum ∙ 84 kvm ∙ Vån 5

12 304 kr/mån

Annonsnummer: 926384

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Poseidon

Hej! Letar ni efter en trerumslägenhet i Göteborg? Här finns en ljus och rymlig lägenhet med stort modernt kök, två sovrum, stort vardagsrum och en härlig balkong. Balkongen som kallas för "upplevelserum" av hyresvärden är inglasad men kan även öppnas upp helt genom att glasen/fönstren dras ihop som ett ”dragspel” och det bli som en öppen balkong. Badrummet är stort och det finns plats för tvättmaskin, men det finns också en stor tvättstuga som inte brukar vara fullbokad och det finns en mindre express-tvättstuga som är öppen dygnet runt och inte behöver bokas.

Lägenheten är belägen i ett mycket centralt läge men är isolerad från oljud från gatorna. Det ligger i närhet till flera parker och det finns även väldigt bra kommunikationer med buss och spårvagn runtom. Hållplatsen Svingeln ligger ca fem-sju minuter bort och är knutpunkt för många bussar. 60-bussen finns inom tre minuters promenad. Det finns många restauranger och caféer runtom då det finns en del kontor runt om i området. Efter klockan 17 brukar de flesta dock vara i väg från området. Man kommer ut på motorvägen väldigt snabbt då det ligger nära utfarten, samtidigt störs man inte alls av motorvägen då lägenheter ligger skyddad av andra hus. Det nybyggda spa-hotellet Jacy’z ligger i gångavstånd och skapar möjlighet att gå på dag- och kvällspa när man plötsligt blir taggad!

Vi har lugna och trevliga grannar. Egentligen har vi verkligen inget att klaga på men vill byta till en större lägenhet då våra två barn börja växa upp och vi behöver flytta till större lägenhet med fyra rum. Garage finns att hyra precis under huset och är lätt att få tag på. Man kan ta hissen från lägenheten direkt ner till garaget. Och det finns en innegård som har grönska och liten lekplats, grillplatser och bänkar. Innegården är instängd, så man kommer inte in utan att ha en nyckel.

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning! 🏢🔑

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Annat
Svingeln Södra (217 meter)
Buss
Vagnhallen Gårda (226 meter)
Restauranger
Venus Pizzeria
Sixten Camps Gata 4 (51 meter)
I Love Pizza - Frigga
Friggagatan 14
Skolor och barnomsorg
Böskolans friskola
Lilla Danska Vägen 1 (976 meter)
Förskola Glada Timmar Föräldrakooperativ
Bögatan 14 (1226 meter)
Affärer
Witterstrands AB
Södra Gubberogatan 20 (408 meter)
Tempo Friggagatan
Friggagatan 1 (505 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis