Göteborg, Västra Götalands län

Karl Gustavsgatan 25

1 mot 1

3 rum ∙ 90 kvm ∙ Vån 4

11 946 kr/mån

Annonsnummer: 1112941

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Privat hyresvärd

Genomgående sekelskiftes 3;a högst upp i fastigheten med bevarade tidstypiska detaljer som spegeldörrar, takrosetter, takstuckatur, golvsocklar, serveringsskåp samt platsbyggda och inbyggda garderober. Helrenoverade ytskikt (slipade golv, ommålade fönster, dörrar och väggar 2023). Dimmer installerade i båda sovrummen samt i vardagsrummet. Gott med förvaringsmöjligheter i såväl kök, sovrum och hall.

Väl tilltaget vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp, anslutande större sovrum via pardörrar från vardagsrummet med tillhörande plastsbyggd garderobsvägg samt ett mindre sovrum i andra änden av lägenheten (via serveringsgången i hallen).

Rymligt kök (genomgående mitt emot vardagsrummet), med sittplats för upp till 6-8 personer) med fönster som vetter mot den grönskande innergården. Stora arbetsytor samt gott med skåpsförvaring och diskmaskin. Större modern glasbalkong som delas med grannen på samma våningsplan.

Badrum med plats för både fullskaligt badkar och tvättmaskin/torktumlare. Handdukstork, modernare toalettstol och blandare.

Läge & Allmänna utrymmen:
Centralt läge i övre Vasastaden med närhet till allt. Lugn och tyst lägenhet med skötsamma grannar. Mycket bra och pålitlig värd (Ivar Kjellberg), som också är ytterst engagerade i att skapa ett trivsamt boende.

Grönskande innergård med kullersten och planteringar samt en trevlig uteplats, barnvagnsrum och miljöstation.

Modern tvättstuga med 2 digitalt bokningsbara tvättstugor med 2 tvättmaskiner vardera, torktumlare samt varsitt torkrum i ny modern tappning.

Digital porttelefon, postbox i entrén, hiss samt ett väl tilltaget källarförråd.

Övrigt:
Ytterligare bilder och planritning kommer inom kort efter det att ommålningen av lägenheten är klar. Bilder på balkong kommer efter det att fasadrenoveringen (mot gården) står klart v.50.

*Vänligen notera*
Korrekt adress är Karl Gustavsgatan 23 (det gick dessvärre fel vid registrering av annonsen och supporten är informerad. Inväntar deras hjälp för korrigering av husnummer).

Sökes:
Jag söker en mindre lgh, minst 2 RoK i Vasa eller Linné och ser även över ev. byte i Stockholm (pga arbete). Jag trivs mycket bra och har därför ingen brådska utan letar efter ett byte där det känns rätt.

Mvh, 🌼
/Mia

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Espresso House
Vasagatan 22
Happy M Kitchen
Vasagatan 24
Skolor och barnomsorg
Göteborgs Högre Samskola, Lilla skolan
Föreningsgatan 13
Lönnen Föräldrakooperativ
Haga Kyrkoplan 1
Affärer
Västanvågs Butiks AB
Aschebergsgatan 37
Landala Fisk
Kapellplatsen 1
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 19 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis