• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 08-22 00 90

Frågor och svar

1. hjälp / Abonnemang och konto / Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

När du aktiverar din annons startas ett abonnemang, som löper tills dess att du säger upp det.

Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang – då kan du välja att antingen inaktivera annonsen direkt, eller låta den nuvarande abonnemangsperioden löpa ut.

Gå till Konto, och välj Hantera abonnemang för att avsluta ditt abonnemang.

Om du i framtiden skulle vilja byta lägenhet igen, kan du använda samma inloggningsuppgifter.