Att flytta från barndomshemmet

simon-rebecca-675x400.jpg 20.26 KB

För Simon har hans pappas lägenhet på Södermalm alltid varit hemma för honom. Han älskar att hänga med kompisarna på Götgatan, promenera till jobbet och gå på spelningar på Debaser. 
“Det har alltid känts toppen att ha alla vänner och mitt jobb i närheten”, berättar Simon.
När han fyllde 23 träffade han Rebecca under en utekväll och de fattade snabbt tycke för varandra. 

När pappa blev sjuk

Kärleken som Simon och Rebecca har för varandra växte och det slutade med att Simon flyttade in hos Rebecca i hennes etta i Svedmyra. Samtidigt som paret fann sig tillrätta i den lilla lägenheten, hände något med Simons pappa. Han blev svagare och till slut kom diagnosen som ingen vill höra; cancer. Perioden med sjukdomen blev kort för pappan och han somnade in med familjen samlad runt omkring sig.

Nystart på Söder

Simon och hans syster fick ärva lägenheten på Södermalm i Stockholm. Under tiden hon pluggade i Lund har Simon och Rebecca bott i lägenheten. 
“Mycket rensade vi bort, alla möbler är i princip nya. Har dock inte känts så konstigt att bo i Pappas hem, utan mer naturligt”, berättar Simon. 

Dags att gå vidare

Under våren blir Simons syster klar i Lund och planerar att flytta tillbaka till Stockholm till sommaren. Att bo tre personer i en tvåa kan bli en aningens trångt och nu vill de genom Lägenhetsbyte.se byta deras tvåa på Södermalm till två mindre.
“Vi är taggade! Det finns så sjukt mycket lägenheter, helt plötsligt blev man lite kräsen”, berättar Rebecca skrattandes. 

Vi på Lägenhetsbyte.se önskar Simon och Rebecca lycka till på vägen till ett nytt hem! 

Är du också sugen på att testa Lägenhetsbyte, lägg in din annons nu!