Fem inredningstips för hösten 2017

hosttrender-675x400.jpg 34.04 KB

Sommaren är slut och vi går mot dagar med färre soltimmar. Det är dags att börja trendspana framåt. Trender under hösten 2017 kantas av mörka toner, detaljer med vintageprägel och mjuka textilier. Här tipsar vi om fem inredningstips som vi på Lägenhetsbyte.se anser att du ska satsa på:

1. Miljön i fokus

Konsumtion med fokus på hållbarhet är inget nytt och är något som kommer att ta mer plats i våra hem under hösten 2017. Att fynda på loppis och köpa produkter skapade av återvunnet material gynnar vår miljö samt berättar sina egna historier.

2. Jordnära färgskala

I samma fokus som miljön är färgskalan för hösten inriktad på naturmaterial. Jordiga toner som kännetecknas bland annat av grått, beige och brunt. Möbler i ek och soffor i brunt läder kommer att ta plats i våra hem under hösten.

3. Mycket sammet

Trenden att klä våra möbler i sammet kommer att fortsätta under hösten 2017. Gardiner, stolar, fåtöljer och kuddar kommer kläs i nyanser av mörkblått, grönt och vinrött.

4. Stål och metall

Att bryta av t.ex. sammet med hårdare material, som stål och metall, kan ge snygg kontrast. Mattsvart stål har dykt upp hos återförsäljarna och trots att silver ska vara årets trend inom metall, har även guld tagit mycket plats.

5. Färgglada mönster

Färgglada mönster är säkra kort och kan hjälpa till att lyfta inredningen. När det gäller mönster finns inga hinder. Satsa på geometriska former, ränder eller varför inte stora blommor alternativ mönster på djur.

Känner du att höstens trender skulle passa perfekt i en ny lägenhet? Skapa en annons och börja byta idag!