Claes rekordsnabba byte

claes-675x400.jpg 11.07 KB


För Claes och hans sambo tog det inte mer än en veckas annonsering innan de hittade sitt drömbyte, en lite mindre lägenhet än den de hade, men med uteplats som de gärna ville ha. 

"- Vi tyckte det var klockrent att annonsera på Lägenhetsbyte.se. Det var lätt att hitta på sidan och med hjälp av hemsidans enkla meddelande-funktion så kunde vi lätt komma i kontakt med andra annonsörer på sajten", berättar Claes när vi frågar om hur han upplevde sin korta annonseringstid hos oss.

Närmare både jobb och familjer

Först och främst ville paret byta sin lägenhet för att komma närmare både jobb och familjer. Och snabbt gick det för Claes och hans sambo som aldrig bytt lägenhet förut. På mindre än en vecka från att de lade in sin annons hade dem hittat det rätta bytet.

När vi frågar Claes varför han själv tror att bytet gick så snabbt svarar han:
"- Ingen aning faktiskt om varför det gick så fort. Det kan helt enkelt vara så att vi hade lite tur. Men annars är det nog också väldigt viktigt att ta klara och fina bilder på lägenheten och skriv en del fakta om området som kan vara intressant, så att andra annonsörer blir extra intresserade av just din lägenhet", berättar Claes.

Vi på Lägenhetsbyte.se tycker att det är fantastiskt kul att det kan gå fort att hitta sitt drömbyte hos oss. Vi vill gratulera Claes och hans sambo till bytet och hoppas att ni njuter ordentligt av er nya lägenhet.

Vill du också byta lägenhet? Skapa en annons idag!