Det lönar sig att vara aktiv och engagerad

marie-louise-675x400.jpg 23.58 KB

En månad tog det för Marie-Louise att byta lägenhet. Här berättar hon om sitt byte och delar med sig av hennes bästa tips för att få till ett drömbyte på Lägenhetsbyte.se.

Att gå från ett större boende till något mindre i Stockholms innerstad, många av användarna på Lägenhetsbyte.se kan tänka sig att göra detta byte. För Marie-Louise var det värt att offra 30 kvm för att komma in till stan.

"- Jag bytte från en stor trea på ca 90 kvm till en lite två på 60 kvm i samma område, Vasastan i centrala Stockholm", berättar Marie-Louise.

Kompatibel på mobilen

Valet att använda Lägenhetsbyte.se var självklart för Marie-Louise. 

"- Lägenhetsbyte.se är en professionell och seriös sajt. Jag fick svar och återkoppling snabbt på mina förfrågningar från andra engagerade, seriösa och aktiva medlemmar", säger Marie-Louise. 

Fler än hälften av våra annonsörer använder sin mobiltelefon för att administrera sin annons och detta tyckte Marie-Louise var väldigt smidigt.

"-Att sajten är kompatibel på mobilen utan att man behöver ladda ner appen upplevde jag som väldigt positivt, det gör det enkelt och smidigt att logga in på sin annons".
Det finns en app att ladda ner från App Store och Google Play.

Klara och tydliga bilder

Ett av Marie-Louise tips för att snabbt hitta rätt byte är att ta bra bilder.

"- Ta klara och bra bilder på  lägenheten. Städa gärna undan personliga saker så att lägenheten ger ett positivt och rent intryck. Lägg också ner lite tid på din annonsbeskrivning, med en tydlig beskrivning av vad man är ute efter för att undvika förslag som inte passar in med det som är intressant för just dig".

Att vara aktiv på Lägenhetsbyte.se är en gyllene regeln för att få igenom ett snabbt byte.

"-Ge alltid snabb återkoppling till andra annonsörer som hör av sig, även om du inte är intresserad av att byta till deras lägenhet. Är man seriöst engagerad i sitt byte så var aktiv på sajten, det lönar sig!".

Lägg in en annons du också, ditt byte finns runt hörnet!

Har du frågor om annonsering, tveka inte att kontakta vår kundtjänst