Ser du fram emot ett byte till sommaren?

sommarbyte.png 906.65 KB


Då ser vi fram emot att hjälpa dig! Vi ser hög aktivitet på sajten bland våra medlemmar just nu. Det görs fler intressemarkeringar än motsvarande period förra året och skickas många meddelanden annonsörer emellan. Det ser alltså ut att bli många byten i sommar.


Nu påbörjar vi ett projekt där vi förbättrar och förtydligar vissa delar av tjänsten - till stor del baserat på feedback från er medlemmar som vi samlat in via mejl, telefonsamtal, feedback-knappen på sajten och sociala medier. Vi är även mitt i lanseringen av en ny annonssida som syns för fler och fler av våra annonsörer. Vi ser fram emot er respons på de förändringar som kommer och vill verkligen uppmana er att fortsätta komma med feedback och önskemål, det är verkligen värdefullt för oss.

"Det är fantastiskt att få inblick i våra medlemmars egna upplevelser av sajten och kunna använda detta till att göra faktiska förbättringar av tjänsten"- produktchef Tobias Jonnarth.

Vi som företag har ett ansvar att hitta lösningar som bidrar till att sakta ner pågående smittspridning. Den delen av bytsprocessen som inte är digital är bostadsvisningen. Här finns våra rekommendationer kring hur man kan hantera den delen av bytet.


Tills vidare önskar vi i er en bra vecka och uppmanar alla att ta väl hand om sig själva och andra.

Har du önskemål om uppdateringar eller feedback du vill dela med dig av så finns vi på info@lagenhetsbyte.se