Vi söker serviceinriktad handläggare!

handlaggare-675x400.jpg 25.16 KB

Lägenhetsbyte.se söker nu en handläggare till vår tjänst Avtalsassistenten. Har du arbeta med service, van att bemöta olika typer av människor, lätt för att sätta dig in i nya system och tycker om att jobba i ett högt tempo, då kanske du är den vi söker! 

Arbetsbeskrivning

Med Avtalsassistenten handlägger vi våra kunders ansökan om bostadsbyten. Vi skickar in bytesansökan, följer upp ärendet hos hyresvärdarna och meddelar våra kunder löpande hur ärendet ligger till. Vi är med andra ord med under hela bytesprocessen. Avtalsassistenten erbjuder en personlig handläggare. Genom att erhålla en personlig handläggare kan bytesparterna spara tid och förkorta tiden det tar att få ett besked gällande bytet. Bytesparterna får också tillgång till juridisk rådgivning.

Kvalifikationer

Datorn och telefonen kommer vara dina främsta verktyg. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och har goda kunskaper i svenska såväl som engelska. Du ska även ha arbetat i en liknande roll tidigare och vara van att bemöta människor på ett professionellt sätt. 

Vi söker dig som är:

  • Serviceinriktad och organiserad.
  • Arbetar snabbt, effektivt och noggrant.
  • Självgående.
  • En problemlösare och som klarar av ha många bollar i luften.
  • Nyfiken och har lätt för att söka upp information
  • Meriterande om du har kunskap om hyreslagen och arbetat med handläggning inom lägenhetsbyten tidigare, dock inget krav. 

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Maila din ansökan till: jobbansokan@lagenhetsbyte.se 

För ytterligare information: paulina@lagenhetsbyte.se

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Om företaget

Lägenhetsbyte Sverige AB lanserades 2004 och är idag Sveriges största bostadsbytarsajt. Via tjänsten genomförs ca 4 000 - 5 000 byten per år. 

Varje människa är unik och livet förändras. Varje år byter därför mer än 60 000 människor i Sverige bostad med varandra. Anledningarna till att byta är ungefär lika många. Någons dröm kan förverkliga någon annans. Det ligger i bytets natur och alla blir vinnare.
 
Vi på Lägenhetsbyte.se jobbar varje dag med att hjälpa människor hitta någon att byta sin hyresrätt med. Den som har en hyresrätt idag har också en sällsynt möjlighet att förändra sitt boende. På sina villkor, önskemål och utan någon större ekonomisk risk. Vi är idag ett team om 14 personer och sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.